• Teslianum means strategy

О нама

Наш први циљ је задовољство клијената.

 • Фирма Теслианум

  Фирма Теслианум д.о.о. је прва фирма у југоисточној Европи која је започела експертизу у домену пружања саветодавних услуга из области студија истраживања тржишта као основе дефинисања стратегије позиционирања више циљних група: компанија, малих и средњих предузећа, непрофитних организација, привредних комора и гранских асоцијација, градова и локалних самоуправа, магазина, и других значајних правних лица.

 • Mirjana Prljevic, CEO

  Мирјана Прљевић, Директор

  Теслианум тим

  Области у којима Теслианум тим поседује највише искуства стечено у последњих две деценије рада су: креирање стратешких оквира за реализацију различитих пројеката и дијалога, стратешко позиционирање, процесно стратешко планирање – контрола – мониторинг и примена 3К правила, енергетска ефикасност и енергетска безбедност, образовање младих – стартап обука.

 • Miloš Dimitrijević CIO

  Милош Димитријевић, Регионални директор

  Сарадња на пројектима

  Сарадња фирме Теслианум д.о.о. је активна у односу на лобирање и обезбеђивање пројектних финансирања из ЕУ фондова – ХОРИЗОН2020, ИПА фондова, структуралних фондова земаља чланица ЕУ (Аустрија, Немачка, Велика Британија) ка потенцијалима развојних области РС, као и других земаља и организација из региона Западног Балкана. Бројни пројекти и искуство тима ТЕСЛИАНУМ се огледа у прижању организационих услуга и подршке у оквиру интегралног приступа: различити стејкхолдери, од министарстава и комора, до локалних самоуправа и факултета, концептуализације пројектних задатака, као и реализације истих, првенствено кроз следеће пројекте: INTEEGRAL®: International Energy Efficiency Source of Knowledge, T²: TESLA SQUARE®, Академија малих генија TESLA GENIUS®, ТЕСЛИАНУМ® Алманах, ГИМ СРБИЈЕ™: Георгафска Информативна Мрежа Србије у функцији привлачења ДСИ КОНТИНУМ: Унапређење стартуп пословања кроз мале фирме чланице РАРЕИ Београд SCIENTIA: Small Cities Energy Efficient Innovatice Action, и други.

Референце

Купите наш алманах

Ова изузетна публикација на 74 стране пружа увид у живот и рад највећег проналазача свих времена Николе Тесле, те његово стваралаштво приближава широкој публици. Када смо одлучили да приредимо ТЕСЛИАНУМ Алманах, имали смо намеру да вам дочарамо, онолико колико је то у нашој могућности, Ум Николе Тесле, тај фасцинантни, јединствени, отворен, конструктиван и, изнад свега Слободан Ум који нам је оставио бескрајно пуно блага које и данас користимо. Теслианум Алманах је пригодна награда за успешне ђаке, инспирација за будуће велике умове који сада седе у школским клупама, али и њихове наставнике, неизоставан део сваке библиотеке, како школске тако и кућне.

Потражите наше Алманахе 2016 – 2018 – 2019 код нас, у ДЕЛФИ или КЛЕТТ књижарама. Поручите ТЕСЛИАНУМ Алманах : 011/3348-384, prodaja@klett.rs или путем имејла: president@teslianum.com

Алманах 2016

Теслианум алманах 2016

Поводом 160 година од дана рођења Николе Тесле, Центар ТЕСЛИАНУМ дарује ТЕСЛИАНУМ Алманах широј читалачкој публици. Када смо одлучили да приредимо ТЕСЛИАНУМ Алманах, имали смо намеру да вам дочарамо, онолико колико је то у нашој могућности, Ум Николе Тесле. Прошлост, садашњост и будућност уз и са Николом Теслом. Никола Тесла је имао важних порука за нас и оне су уткане у садржину Алманаха, да нас још једном подсете и опомену на сопствено понашање, изборе које чинимо и одлуке које доносимо.

Алманах 2018

Теслианум алманах 2018

ТЕСЛИАНУМ Алманах у свом другом издању потврђује да су Дух и Дело Николе Тесле присутнији у нашим животима више него икада раније. Чак и за време живота самога Тесле. Ми овим путем управо нудимо обиље порука, сазнања и техника на које нас је инспирисао Никола Тесла својим животом и делом. Тако су три основне теме које обрађујемо у Алманаху: Енергија, Образовање, и Роботика. Свака од ових тема отвара пуно питања у одговору на данашњи велики изазов како целокупног човечанства, тако и самог човека као јединке система.

Алманах 2019

Теслианум алманах 2019

ТЕСЛИАНУМ Алманах у свом трећем издању дефинише и појашњава три важне области и елемента наше структуре, нашег деловања и окружења. То су: Вода – Екологија, Комуникација, Дигитално доба – Револуција 4.0. Последице које сносимо свакодневним енергетским преплитањима на нивоу сопствене личности у интеракцијама са другима, те спознаје колико на личном нивоу доприносимо како напретку човечанства и друштва, тако и очувању природе, јесу од централне важности за овогодишњи Алманах.

Теслианум д.о.о.

Улица Николе Тесле 4
11080 Београд
Република Србија


Будите у контакту

Увек смо отворени да примимо било какав упит или повратну информацију. Слободно нам пошаљите е-маил из доњег обрасца и ми ћемо вам се јавити чим будемо могли.

Користимо колачиће како бисмо унапредили ваше искуство на сајту. Претраживањем овог сајта, слажете се са коришћењем колачића.